Název | Množství a jednotka |
---|---|
fazole | 250 g |
Chorizo | 100 g |
malá cibule | 1 ks |
česnek | 3 stroužky |
vejce | 4 ks |
mrkev | 1 ks |
masový vývar | 500 ml |
mletá sladká paprika | 2 lžičky |
bobkový list | 2 ks |
nové koření | 3 ks |
majoránka | 1 lžíce |
pepř | |
kukuřičná mouka | 1 lžíce |
ocet | |
sádlo | 1 lžíce |
sůl | |
petrželka |
Postup: Na slanině v pekáčku osmahneme 2 jemně pokrájené cibule, přidáme lžíci papriky,... zobrazit recept
Postup: Sýr nastrouháme nahrubo a šunku nakrájíme nadrobno. Hrnečky vymastíme tukem a... zobrazit recept
Postup: Žampiony oloupeme, odkrojíme nožičky / ty můžeme použít do polévky/ a obalíme v... zobrazit recept
Postup: Čočku uvaříme s bobkovým listem doměkka. Osolíme, opepříme, přidáme zásmažku na... zobrazit recept
Postup: Maso z rybí konzervy dáme do misky a vidličkou rozmačkáme na malé kousky. K... zobrazit recept
Žloutky: zbylé žloutky dáme do porcelánového hrníčku a zalijeme lžičkou oleje. Chléb: nejlépe je uložený do chlebovky, přikrytý utěrkou. K chlebu můžeme přidat rozkrojené jablko, vydrží déle vláčný. Tvaroh: tvrdý tvaroh se... zobrazit článek
Pivovar s restaurací a ubytováním.The New York Times zařadil Kroměříž a Pivovar...